Skip to: Site menu | Main content

Kettlebelltraining

Total Gym

Kettlebell WorkshopsDe Kettlebell wordt ook wel -'s werelds enige draagbare 'Total Gym'- genoemd. Trainen met ‘The Original Kettlebell’ zorgt voor een zeer veelzijdige ontwikkeling van het lichaam. Er wordt vanwege de korte explosieve manier van trainen veel aanspraak gemaakt op zowel uw kracht als op het cardiovasculaire systeem en de flexibiliteit.

Of het nou gaat om afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen, flexibiliteit vergroten of uw conditie verbeteren, ‘The Original Kettlebell™’ is DE trainingstool voor het snel en succesvol bereiken van uw fysieke doelstelling!

Kan ik afvallen door Kettlebelltraining?

Absoluut! Kettlebelltraining is de training bij uitstek om snel vet te verliezen en uw gewenste ‘Body Composition’ te bereiken.

"Er is in deze wereld nog geen andere trainingstool ontdekt welke het lichaam zo veelzijdig traint en prikkelt als de Kettlebell”, zo werd reeds in 1913 door het Russische magazine 'Hercules' geschreven. Er is met sporten nog nooit zó snel zóveel resultaat bereikt op het gebied van vetverbranding en de opbouw van spiermassa als nu met Kettlebelltraining!

Kijk voor meer info ook op: www.kettlebellassociation.nl en www.kettlebellshop.nl

Een sterker & slanker lichaam

Kettlebell WorkshopsKettlebelltraining is één van de beste methoden om zeer snel sterker, slanker en explosiever te worden. Daar u uw lichaam gedurende de gehele training, vanwege de enorme krachten die vrijkomen, goed leert te stabiliseren, is Kettlebelltraining één van de beste 'core-stability' trainingen.

Daarnaast heeft Kettlebelltraining een enorme transfer naar andere takken van sport. Dit wil zeggen, dat trainen met ‘The Original Kettlebell” uw prestaties op totaal ander (sport)gebied aanzienlijk zal verbeteren.

Zoals gezegd kunt u met Kettlebelltraining in hele korte tijd enorm sterk worden. Ten eerste zult hierdoor merken dat u tijdens andere trainingen (fitness-, kracht-, hypertrofie) veel meer vooruitgang kunt boeken. Ten tweede zorgt Kettlebelltraining voor een geweldige vetverbranding en dus voor een 'droog & slank’ lichaam.

De kracht van Kettlebell training

Succesverhalen

6 kg vet verloren in 2 weken!
"Werkelijk fantastisch! Slechts 3 keer per week 20 min. Trainen, gewoon in mijn huiskamer, en mijn vet vliegt er bijna letterlijk af."
J. van Halderen, Breda 

Rugpijn verdwenen!
"Trainen was voorheen een kwelling; steeds meer pijn in mijn rug! Vanaf het eerste moment dat ik met Kettlebells ben gaan trainen zijn mijn rugklachten verleden tijd. Kettlebell training is voor mij nu de perfecte training om in shape te blijven, zonder dat ik de deur uit hoef."
P. Wienen, Etten-Leur

Verlagen van vetpercentage!
"Ik train 3 keer per week zo’n 20 minuten met de Kettlebell. Mijn vetpercentage vermindert de laatste 4 weken met 1% per week. Het mooiste vind ik het feit dat ik geen minuut cardiotraining meer heb gedaan."
N. Mol, Utrecht

Geen schouderklachten meer!
"Ik had al geruime tijd schouderklachten voordat ik begon met Kettlebelltraining. Na enkele weken trainen met Kettlebells voelt mijn schouder sterker dan ooit en zijn mijn klachten voor 90% verdwenen."
B. Aarts, Amsterdam

Fantastische afslank resultaten met Kettlebell training!
"Ik train nu ongeveer 2 maanden met de Kettlebells. Sindsdien ben ik bijna 13 kilo vet verloren en heb ik er 2 kilo spiermassa bij gekregen. Mijn lichaam is totaal veranderd."
J. Peters, Rotterdam

Eindelijk een gespierd lichaam!
"Kettlebell training geeft me eindelijk het strakke gespierde lichaam wat ik altijd al wilde hebben. Ik hoef geen saaie cardio- of krachttraining meer te doen. Een korte intensieve training geeft me alles wat ik nodig heb."
R. Jansen, Rotterdam

Enorme krachttoename!
"Sinds ik met Kettlebells train is mijn kracht enorm toegenomen. Ik ben veel sterker en explosiever geworden zonder dat ik zwaarder ben geworden."
C. Luiken, Prinsenbeek

Personal Hormonal Profiling

Personal Hormonal Profiling