Skip to: Site menu | Main content

Kettlebell Training

Workshops

The Kettlebell Association™ verzorgt, onder leiding van de gerenommeerde trainers van TheOverloadPrinciple.com™, weer diverse trainingsdagen, workshops en opleidingen.

Zo worden er maandelijks Kettlebell workshops gegeven voor zowel beginners als gevorderden. Deze workshops kunnen dienen als voorbereiding op de opleiding of om kennis te maken met de Kettlebellsport en vervolgens zelfstandig thuis te trainen.

De workshops zijn ingedeeld in level 1, level 2 en level 3. Wij raden u aan alvorens met Kettlebell training te starten alle 3 de workshops te volgen. Om veiligheids redenen adviseren wij echter wel om slechts 1 workshop per keer te volgen en gedurende de tussenliggende weken flink te trainen.                              

Kettlebell Opleidingen & Workshops

Zowel in mei als in november dit jaar bestaat de mogelijkheid om het ‘Certification Program’ te volgen. Het ‘Certification Program’ van The Kettlebell Association™ bestaat uit de 2 daagse opleiding tot ‘Master Kettlebell Instructor’.   
Op de Kettlebell Association™ site vindt u tevens onze complete agenda. Inschrijven kan via de site of mail naar: info@kettlebell.nl. Betalingen contant aan de deur! Voor verdere vragen of meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Tijdens de workshops van de 'KettlebellAssociation' kunt u als deelnemer
'The Original Kettlebell' direkt meenemen en profiteren van een korting van maar liefst 30%. Dit komt neer op:

 

NIEUW 4 Kg Kettlebell van 19,95 euro voor 13,95 euro
8 Kg Kettlebell van 49,95 euro voor 34,95 euro
12 Kg Kettlebell van 69,95 euro voor 48,95 euro
16 Kg Kettlebell van 89,95 euro voor 62,95 euro
20 Kg Kettlebell van 99,95 euro voor 69,95 euro
24 Kg Kettlebell van 119,95 euro voor 83,95 euro
NIEUW 28 Kg Kettlebell van 129,95 euro voor 90,95 euro
32 Kg Kettlebell van 139,95 euro voor 97,95 euro

Kettlebell Association

The Kettlebell Association™ verzorgt alle officiële opleidingen binnen de Kettlebellsport! Zo leert u razendsnel:

Onder leiding van de gerenommeerde trainers van TheOverloadPrinciple.com™ worden er maandelijks Kettlebellworkshops gegeven voor zowel beginners als gevorderden. Meerdere keren per jaar wordt het ‘Certificaton Program’ verzorgd. Het ‘Certification Program’ van The Kettlebell Association™ is een tweedaagse opleiding tot ‘Master Kettlebell Instructor’.

De maandelijkse workshops kunnen dienen als voorbereiding op de opleiding of gewoon als kennismaking met de Kettlebellsport en ter voorbereiding op het zelfstandig thuis trainen.

Zie de agenda voor meer info, data en tijden.

Opleiding tot Certified Master Kettlebell Instructor

Kettlebell Association AgendaAls Certified Master Kettlebell Instructor:  

Voor vragen m.b.t. één van onze opleidingen  kunt u contact opnemen met de Kettlebell Association, 070-3015060 of e-mail naar info@kettlebell.nl